Stemmen

Het is van groot belang om uw piano op geregelde tijdstippen te laten stemmen. Niet alleen het bespelen van het instrument heeft impact op de snaren, maar ook temperatuur en vochtigheid spelen een belangrijke rol. Een piano is dan ook een 'levend' instrument uit hout en metaal en zo onderhevig aan allerlei invloeden en krachten van buitenaf.

Tijn staat garant voor hoogstaande stemmingen die uw piano op de  juiste spanning en toonhoogte brengen, ongeacht of uw piano in topvorm verkeert of jarenlang stond weg te kwijnen in een hoekje. En ongeacht of u nu een beginnende pianist of een veeleisende topmuzikant bent. Tijn heeft met vrijwel alle situaties ervaring en komt steeds tegemoet aan uw eisen of verwachtingen.

 

Ook stemmingen voor opnames en concerten behoren tot de mogelijkheden, evenals stand-by service voor beide situaties.

Op aanvraag kunnen ook historische instrumenten worden gestemd, en het is eveneens mogelijk om te kiezen voor een historische of specifieke alternatieve stemming (afwijkend van gelijkzwevend temperament). Op verzoek kan er worden afgeweken van de standaard toonhoogte (440 hz - 443 hz).

CONTACTEER ONS 

TIJN HUYLEBROECK

Wancourstraat 46 /  001
8420 Wenduine (De Haan)

 

M. 0497 02 01 00

tijn.huylebroeck@gmail.com

  • Facebook - White Circle